Bröllop utomlands?

Tänker du att gifta dig utomlands? Än idag, även för mig och min familj, finns det osäkra tider när det gäller att resa utomlands. Ändå märker vi att världen rör sig, och det är något vi också tänker mycket på.

Reser utomlands idag

Att boka utlandsresor idag kan vara ett svårare beslut än tidigare. Var ska jag gå? Hur är viruset där du reser? Vad händer om du fastnar? Det som verkade mycket enkelt tidigare kan känna sig som ett svårare val idag. När det gäller bröllop utomlands kan du behöva göra ännu mer forskning.

bröllop utomlands

Bröllop utomlands och vad man ska tänka på

Om du gifter dig: Grattis så mycket! Her er mer info om bröllop i Spanien. Det är en fantastisk tid och verkligen en glad tid! Om du länge har drömt om att gifta dig utomlands, men du känner att det finns osäkra tider, här är några tankar om detta:
1. Välj ett land som är lätt att resa till. Ett land där om något skulle hända med flygningarna har du möjlighet att resa hem med tåg eller bil.
2. Välj ett land där engelska inte är ett problem, om du behöver medicinsk hjälp.
3. Kom ihåg att följa dina drömmar trots en svår situation i världen.

Ett drömbröllop utomlands och situationen i världen

Med tanke på den senare punkten nummer 3 kan det kännas svårt att förfölja dina drömmar om ett bröllop utomlands när världen befinner sig i en ovanlig situation. Ändå hoppas jag att du tänker på dig själv och att du tillåter dig att följa dina drömmar och njuta av livet. Det är viktigt att vi alla är försiktiga, men det är också viktigt för alla att inte undertrycka sina egna drömmar och att sätta bröllopet utomlands för länge. Vi kan göra det med bra planering! Se mer på vår hemsida här!

Kommentarer