Bröllop i Spanien och val av bröllopstårta



Vi älskar traditioner, vad är inte bättre än marcipankaka med grädde och jordgubbar? Det finns många som vill ha denna traditionella tårta för sitt bröllop.

Men är det möjligt vid ett bröllop i Spanien?


Svaret är ja och nej! Kanske inte så mycket för att hjälpa just detta svar 😊 men här kommer vi att förklara lite mer.
Alla vet att det kan bli väldigt varmt på Costa del Sol, det kallas inte solkusten för ingenting! När marsipan upphettas smälter den, även om kakan är i kylskåpet helt upp till kuttingen, så det är bara på de 10 minuterna som krävs för att den ska tas bort kylskåpet tills den faktiskt är kapad kan hela kakan ha en helt annan form.

Men vi har något som mycket liknar marsipan! Det är något som heter ett slags sockerlager som kan tillverkas i vit färg. Det smakar inte lika bra som vår läckra marsipan, men tillsammans med smakerna av vaniljkräm och jordgubbar eller hallon är det en fantastisk kombination!

Vi delar med dig några av de senaste tårtavalen vi har haft vid bröllop i Marbella och Malaga:





Se mer på http://elw.es/

Kommentarer