Mer regn

Samma dag hade vi en annan bröllop lite senare under dagen. Det faktum att vi är två bröllop planerare gjort det lättare för oss att dela upp oss medan vi varit tillgänglig på telefon om det fanns något.

Dagen började med mig, som kallas Emma ringte Mari. Prästen hade glömt att få betalt för mitt bröllop och inte har tid att komma tillbaka för att ta pengarna. Nu var han på väg till Mari för sitt bröllop nummer 2. Det avgjordes, Mari ga pengar til honom och foloveren på mitt brollop gav pengar direkt till mig. Prästen var nöjd. Mari fick tillbaka sina pengar. Flexibilitet vi gillar.
Det var ganska kallt, tänkte Mari, men det gjorde inte resten av gästerna. Ceremonin hölls under taket på restaurangen där bröllopet skulle bli. Vi är väl medvetna om denna restaurang och det tenderar att aldrig vara några särskilda problem där. Det fanns 40 gäster och en enkel bröllop för dem.
Mari såg efter alla fick servering och observerades när någon sätter lite långt borta från servitørene. Efter middagen det beställdes vibrerande svenska musik, mycket bra atmosfär med fantastiska människor. Gästerna tog det lugnt, de var glada och njuter!



Kommentarer