Bröllop i regnet

Den 4 maj träffade vi paret att gå igenom de sista detaljerna innan deras stora dag. Det var redan allmänt känt att ja, det skulle vara tropisk storm på deras årsdag den 6 maj. Det fanns ingen väg runt det och även radio talade om detta tropisk storm. I Malaga kan du odla mango, men det är inte känt för att vara tropiska stormar. Det var verkligen olyckligt att det skulle komma rätt på sin dag. Vi kastade oss runt och hittade några B och C planer med brudparet. Bröllopet vi skulle kunna ha i restaurangen och inte på terrassen som planerat - var dock chefen för restaurangen är inte samarbetsvillig. Vi har aldrig behandlat det snarare än förut, när det fanns en önskan direkt från brudparet, och sedan chefen insåg att hon höll bollen vid sin sida, slutade hon genom att ändra starttiden för bröllop middag eftersom hon skulle förlora sina kunder när restaurangen hade tömt för människor vid 17:00. Vi vet alla att först av allt, är det ingen som kommer att gå till en strand restaurang i en tropisk storm och för det andra är spanjorer fint klar med sin lunch till 17:00. För att gå in mer i detalj i samarbete med denna plats, var det verkligen inte lätt. Ingenting kan tas för givet och ingenting har bekräftats. Chefen hade nämligen banspänningen och kunde inte skicka en bekräftelse via e-post. Så chefen fick en servitör att ha möten med oss ​​och servitören och manager inte talar. Lyckligtvis gick bra till slut, när servitören var top notch.

Vi lärde oss att vi i alla samtal kommer att skriva ner allt som man talar om i ett dokument för att få din chef att underteckna - ja, vi kommer inte att fungera med denna restaurang igen, men vi har lärt oss för framtiden ändå.Tillbaka till regnet. På bröllopsdagen klockan 12.00 ringde brudgummen oss och det beslutades - ceremonin skulle hållas upp på hotellet där paret var. Det fanns en terrass tak över, var det viktigt att gifta det, och regn gjorde ingenting. Prästen blev kontaktad med alla gäster och vi körde upp till hotellet. När vi anlände vi frågade snyggt om vi kunde flytta alla bord och stolar på terrassen och lovade att flytta tillbaka, det var OK. Vanligtvis kostar NOK 10 000 att ha en ceremoni på hotellet, skulle vi undvika denna kostnad.


Prästen kom och vi frågade snyggt några stora män för att hjälpa oss med tabeller. Bästa man tog en liten högtalare och en mobil. Vi var redo för brudparet. Bruden och brudgummen kom ut och ceremonin började. Äktenskap löften delades in i regn som föll från himlen med utsikt över hela Malaga. Hotel Parador kallas istället. Regnet gjorde det ännu mer romantisk. Bruden berättade efteråt att det inte skulle bli fler tårar i deras äktenskap, när det hade fallit tillräckligt tårar ner från himlen på sin bröllopsdag. De var nöjda.


Bröllop middag bestod av ankomst dryck med ett par soffor, ytterligare delning av sallad och paella. Slutligen hade cheesecake med en siffra på toppen.






 Ta kontakt for mer information på info@costaevent.com eller besøk www.costaevent.com

Kommentarer