Behov av Wedding Planner av bröllop i Spanien?

Dessa dagar du kan planera semester och alla typer av evenemang via internet utan att ha aldrig varit till den plats som du vill ha och fira deras bröllop. Många gör det och det kan gå bra. Men när det gäller bröllop det finns många detaljer som måste falla på dagen. Många leverantörer att följa upp. Prov transportföretaget till ceremonin! Det kommer inte att gästerna anländer sent eller inte upp för ceremonin eftersom bussen inte kom i tid ..... eller inte komma in alls! Det skulle vara en katastrof!
Vårt ansvar som ansvarig för beställning och planering kommer altid och har alternativ när någon av på något sätt inte klaffar. Vi har kontaktinformation klart och kommer att göra allt vi kan för att se till att allt går som planerat.

Eftersom vi lever på plats och har utvecklat de bästa leverantörerna som också vet hur viktigt det är att allt går bra för våra härliga brudparet!

Idag har jag suttit och haft själv med bilder av paret Maren och Lars Erling från den 14 juni i år. En härlig par som gav oss förtroendet och hitta hotell och plats för deras stora dag. UTAN att de aldrig hade varit här på Costa del Sol. Och det var en härlig gäng vänner och familj som fick njuta av deras stora dag tillsammans i solen. Och den bild som du kan se bröllop planen uppviglar Emma skapa vind i klänning bruden!


Vi är så tacksamma att vi hjälpte dem och ordna din semester och deras bröllop!

Kommentarer