Toastmaster på bröllop i Spanien

Den här veckan har vi tittat på temat: toastmaster. Under årens lopp har vi haft många andledninger at jobba med den valda gäst som har fått i uppdrag och bli toastmaster på bröllop i Spanien. Det här är en viktig uppgift när norska eller svenska bröllop ofta har många funktioner som talar, spelar låtar och leker. Och allt kommer att slås samman i bröllopsmiddagen. Detta är en tradition som inte är typisk spansk. Därför måste vi som bröllopsplanerare ser till att våra restauranter förstår att tal etc är viktigt för brudparet. Vi hjälper till att skapa ett schema så att mat och dryck slås samman med siffrorna.

De flesta toastmaster tar sin uppgift på allvar och ser till att de har skickat oss planer för tal och de se till att de vet hur lydssytem och projektor verkar så allt kan gå perfekt för dem. De anländer tidigt till bröllopet och de sätter sin ära och gott humör först så allt fungerar så bra som möjligt. Vi är alltid närvarande på dagen och hjälp och är överlycklig och träffa så många bra människor som har en positiv inställning till bröllopet för att vara en succé!

Men det sägs att det fortfarande är en stor uppgift för den utvalda toastmästaren!
Vissa är ganska så stressade och svettig av uppgiften. Och i kombination med värme, champagne och mycket utsökt vin kan lätt gå lite surr!

Därför finns det faktiskt många brudpar som väljer och anlitar en professionell toastmaster. Så att alla gäster som har rest till Spanien kan njuta av bröllopet utan och ha det stora ansvaret för att en toastmaster uppgift är. Då är det vårt ansvar och hitta den "perfekta" kandidaten som kan och kommer att göra sitt bästa för att göra dagen och stämningen till en perfekt dag!Photo courtesy of www.weddingsbygiles.com

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Intimt bröllop i Spanien

En ny lyx bröllop plats i Marbella

Ett dolt bröllop nära Nerja