Service och flexibilitet är två mycket viktiga faktorer!

Det finns otroligt många vackra platser här på kusten, från en privat trädgård  till en restaurang på sanden. Platsen är en av de första av våra brudpar söker. Var och en har sin egen dröm och vision av deras bröllop på olika sätt. Det är derfor vi har över 15 olika platser i vår portofolium. Allt till olika pris och önskemål, beroende på smaken av varje brudpar.

För oss som bröllop planerare i Spanien så det är viktigt att vi ser för när vi kommer in i en ny partner, om de är: 1. flexibelt 2. ge god service. Om de ger god service de är oftast flexibla :) Men varför det är så viktigt dessa två faktorer kommer vi att förklara lite.

När ett bröllop i Spanien är en underbar upplevelse är det mycket viktigt att dagen för att gå helt perfekt! Det kan vara så att du har dina inställningar, till exempel, att du vill brun sås i stället för en annan typ av sås. Eller om du vill rosa stol band stället för gul. Eller kanske du vill ha en vän som kommer att sjunga några låtar under middagen. Kanske vill du starta ditt bröllop på 16 (mitten i siesta tid). Därför, när vi har en flexibel plats som fixar det åt dig - och vi älskar att ha en fantastiskt bröllop där bruden och brudgummen njuta av kvällen!


Se litt bilder her av servicen från våre leverandører:






Kommentarer