Betala för en bröllopsplanerare i Spanien?


Att ha en wedding planner för ditt bröllop i Spanien är oerhört viktigt, och vi inte säga det eftersom vi vill ta in mer arbete;) Vi har tyvärr haft flera brudpar som vill fixa allt själva och som faktiskt kontaktar oss bara några veckor före bröllop för att få hjälp - och är alltid lite svårare att ändra informationen för ett bröllop där restaurangen är betald, menyer ställs in och alla regler i partiet bestäms av restaurangchefen.

Att gifta sig i Spanien är en upplevelse i sig selv. I Spanien så er det fortfarande ganska "gamla" och skulle föredra att ha ett möte ansikte mot ansikte och prata om allt annat innan du gör affärer. Man måste möta upp personligen för att få en bra affär. Det tar tid att få en bra kontakt och även får man en vän för livet.

Vi förstår att flera tycker om att spara och inte spendera pengar på bröllopsplanering. Men saken om oss är att vi är experter på att förhandla bra priser och därför du kommer att betala mindre i slutändan om du använder oss! Vi har ett mycket gott rykte här i Spanien, har vi många goda vänner som vill arbeta med oss ​​och våra skandinaviska par:)

Kommentarer