Drömmer du om bröllop i Spanien?

Drömmen kan bli verklighet!

Fler valmöjligheter och fira deras bröllop i Spanien. Främst på grund av att man kan ha ett utomhus bröllop i solen och värmen. Och du får fortfarande en stor fest för mycket billigare kostnad än i Norge och Sverige. Men något som våra brudpar verkligen uppskattar är att de kan tillbringa tid med sina närmaste vänner och familj. Inte bara under dagen. Vi hjälper som bröllopsplanerare och ordna till exempel "lära känna" festen dagen innan bröllopet. Säkert med en annan atmosfär än under dagen. Vissa vill ha en enkel BBQ på stranden eller en typisk spansk middag på lokal restaurang.

Och dagen efter bröllopet dag kan spenderas avkopplande lunch på stranden eller på en båttur.
Vi som bryllupsplaneggere här på Costa del Sol har lokalkännedom och hjälper dig och ordna allt så att bröllopet kommer att bli ett fantastiskt minne.

All information från och hitta den perfekta platsen för bröllopsfest på sådana saker som, band på stolar för frisör och fixa brudklänning, hjälper vi.

Vi finns i hela planeringsprocessen från början till slut. Så att paret kan njuta av tiden med familjer och vänner utan onödig stress.

Då är det snart vår och vi ser fram emot en hektisk bröllop säsong!


Se www.costaevent.com för mer info!

Kommentarer