Ditt bröllup i Spanien, ditt dekor

Vi bröllopsplanerare i Spanien, är här for att skapa din vackraste dröm bröllop.

Efter att vi har hjälpt dig och hitta sin dröm plats för bröllopsfest, börjar vi med och order blommor och inredning. Många brudar vet vad de vill. De har redan beslutat att ämnet ska vara till exempel guld. Då kan vi hjälpa dem i samarbete med vår lokala floristen och sätta ihop buketter och bordsdekorationer att paret kommer att ha.

Men vissa behöver mer vägledning. Då brukar vi fråga: "Vilken färg är din favoritfärg?"
Några brudar säger att: "min rosa liljor!" Stor, då vi baserar bukett som på bilden och bygga hela bröllopet kring detta tema.

Och då kan vi till exempel bygga upp ballonger ... det ser mycket trevligt ut både under dagen och kvällen. Vi kan nu få LED ljus inuti som lyser upp på natten. Det är super avslutning på kvällen och de släpper in i himlen!

Det är inte tillåtet med kinesiska lyktor här i Spanien, så ballonger med ljus är super ersättning.

Vi som bröllopsfixare utomlands är lokalt kända i Marbella och Malaga, och våra leverantörer vet hur viktigt det är att allt fungerar på dagen. Vi samarbetar med dem och ser till att allt är som det ska.

Vi är mycket glada över att vi kommer att vara mycket upptagen i år. Det finns fortfarande några lediga tider i höst. September och oktober är bra månader för bröllop i Spanien. Igår var det den sista dagen 24 Celsius och topp dag för bröllop! Så bara att kontakta oss så att vi kan se vad vi kan hjälpa dig med.
Listan över vad vi egentligen gör är otroligt lång. Så det tar vi till en vecka!
Fortfarande går helg från oss bröllopsplanerare i Medelhavet!

Kommentarer