Ett dolt bröllop nära Nerja


Det var mitt på vintern när vi fick en ny förfrågan från ett svenskt brudpar. De hade redan bokat en villa i La Herradura och ville ha sitt bröllop i närheten. Vi kontaktade bekanta i området och letade efter en trevlig plats för ett mindre bröllop. I Spanien är de flesta bröllopsrestauranger lämpliga för mer än 300 gäster, så med endast 30 gäster finns det lite mer att söka efter. Vi vill inte att gästerna ska känna att det är för stort och styvt. Vi vill erbjuda en plats som ger känslan av en intim, mysig och lämplig dag. Förutom detta är det mycket viktigt för oss att arbeta med bra människor som är serviceinriktade. Tidigare har vi skrivit om platser där vi måste jaga varje chef för att kunna boka ett bröllop och det är viktigt att hitta människor som gillar att ha ett bröllop på deras restaurang!

Denna dolda plats fann vi befinnes mitt i flera mindre berg. Det är på ett sätt lite stängt och för sig själv i ett hörn precis vid stranden. Utöver detta finns en trädgård och en privat takterrass, vilket gör det till en utsökt bris under middagen.
Dagen började med stylisten för brud och mor i den hyrda villaen, vi förstår att de gick till denna bostad, det var verkligen lyx och ren stil!Vidare kom alla gästerna för ett glas cava vid ankomsten innan resan gick vidare till sanden där den sattes upp för ceremoni. Vi hade ett svenskt vigselsforettare som utförde löften medan den lilla dottern som satt på bruden och hennes mamma.Middagen introducerades med en timmes canapes för en trerätters middag. Efter efterrätt serverades en läcker tårta med vanilj- och jordgubbskräm, perfekt för nordiskt bröllop!Alle bilder av www.handycraftfotografia.com

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Intimt bröllop i Spanien

En ny lyx bröllop plats i Marbella