Tips för brudtärna


Har du blivit vald eller ska du välja en brudtärna? Vi gratulerar er båda med en så vacker vänskap och ett stort privilegium!

Den här veckan skriver vi lite om att vara en bra brudtärna både för den valda att leve upp till förväntningarna och att bruden ska kunna välja rätt person som sin brudtärna.

Med några enkla ord är en brudtärna en som passar brudens välbefinnande. Att gifta er i Spanien är lite annorlunda att ta hand om bruden. Det är viktigt att se til att bruden får tillräckligt med vatten under en varm sommardag! Det fins mycket cava vid ett bröllop i Spanien, men de flesta vill börja bröllopsdagen med vatten för att senare njuta av cava och vin till middag.

Se också till att bruden inte blever solbränna när hon tar bilder på stranden. Det finns över 300 soldagar i Marbella och i 8 år har vi bara sett én regnig dag på ett av våra bröllop!

Om den vackra bruden har en lång elegant brudklänning är det ofta brudtärna att se till att den passar perfekt för tillträde till altaret. Vi delar ett foto av en av de sista brudtärna som passar den vackra bruden under bröllopsceremonin:


Foto av (https://www.handycraftfotografia.com/)

Om du har fler frågor om hur du ska vara en perfekt brudtärna, skicka oss frågor via vår hemsida: http://elw.es

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Intimt bröllop i Spanien

En ny lyx bröllop plats i Marbella

Ett dolt bröllop nära Nerja