Danska "Hygge" stil vid ditt bröllop i Spanien?

Vi delar sällan speciella trender i bröllopsindustrin. Även om det är väldigt inspirerande att titta på vad som är populärt och få bra idéer, tycker vi om att paret tänker sjölva på vad de är mest kära av. Utan att på påvirkade för mycket av det som är populärt idag. Vi som bröllopsplanerare i Spanien älskar bröllopsindustrin, vi uppdateras ständigt om nyheter och deltar i nästan alla evenemang för att lära oss om de senaste.

Danska «hygge» är ett koncept som startade redan 2016, men fortsätter även i år. I stället för den minimalistiska skandinaviska stilen, handlar det om att skapa "mysiga" omgivningar med massor av gröna och varma toner. Den jordiska känslan kommer ofta att skapas, och om du har ett bröllop på stranden är det helt vanligt att ta av skon och gå i sanden.

Vi viser ett foto taget av Sophie Duckworth Photography:Dessutom kommer du att se en bild av en vacker brud i et av våra bröllop, barfota med en avslappnad bukett av grön och vit:


Bild av Amanda Watt.


Dessutom tror experterna att lila har kommit att vara i 2018. Men vi har fått fler förfrågningar om rosa toner vid bröllopet i år. Vänta bara för att se hur de flesta tycker om 😊

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Intimt bröllop i Spanien

En ny lyx bröllop plats i Marbella

Ett dolt bröllop nära Nerja