Bröllopsplanerare i Spanien

Att anställa en svensktalande bröllopsplaneraren i Spanien ger en känsla av trygghet da vi förstår varandra väl. Inte bara för att vi pratar samma språk, men också för att vi har samma kulturella bakgrund och traditioner. Dessutom är de flesta av oss mycket upptagna med vårt eget arbete, att hyra en specialist på svenska bröllop gör hela processen mycket trevligare och ni har tid att njuta av de roliga detaljerna i bröllopsplaneringen.

En bröllopsplanerare kan hjälpa allt från A till Z med bröllopet. Det enda vi inte fixar är brudgummen! Vi tar hand om budgetar, färdplaner, alla slags leverantörer, hotell och viktigast av allt - vi är där på dagen och se till att bruden dricker tillräckligt med vatten under solen!


Dessutom har vi ett brett nätverk här i Malaga och Marbella av de bästa leverantörerna på solkysten. Vi pratar spanska (och naturligtvis svenska) och vet hur vi kan förhandla bra priser för högsta kvalitet. Vi beställer allt paret behöver, och allting levereras givetvis i tid, vilket helt uppriktigt inte alltid är lika lätt i Spanien!



Kommentarer