Stylist för bröllop i Spanien

Vi har många brudar som är osäkra om de vill ha en stylist för sitt bröllop eller inte, så vi tänkte skriva lite om det här.

Vissa tycker att det är okej att fixa sig. Även om många är mycket bra på både layout och smink själv, ser vi att ha någon att göra det åt dig ta bort det lite stressad och tror att du har en sak på checklista som måste göras. Det finns mycket intryck på dagen och mycket att tänka och känna så det kan tyckas att koppla av 2 till 3 timmar innan ceremonin handlar om dig.

Stylist innebär både att fixa håret och sminken. Vi ber alltid om bilder av hur bruden vill ha sitt hår så att frisören kan förbereda sig. Det finns ofta ett test av hår layout lösning, eftersom det kan ta lite tid eftersom håret är mycket olika, vissa tjockare och några tunnare, längre eller kortare - så det är bäst att prova detta och se hur frisyr du passar ditt ansikte. Eventuellt kan du göra några justeringar och på bröllopsdagen vet du exakt hur du vill ha det.

När det gäller sminkning tenderar det inte att bli testat. Vad vi ber om är en bild av dig så att makeup artister kan se vad hudfärg du har och se till att få rätt foundation (med behållare som du verkligen är lite brunare efter några dagar i solen 😊).

Ta en titt på bilderna på några bra uppsättningar här:



Kommentarer