Cocktailtimma, vad är det?

Vi har ofta frågat om de cocktails som serveras under cocktailtimman. Så vi trodde att vi kunde dela bloggen om vad en cocktailtimman verkligen är.

En cocktailtimman är ofta strax efter ceremonin. Det är en timmes tid där gästerna kan välja vad man ska dricka. Ofta finns det en servitör med ett brett utbud av viner, cava, öl, läsk och vatten. Medan de går och pratar med varandra, tar bilder och njuter av platsen blir den serverad canapes. Det här handlar om 6 olika canapéer, allt från serrano skinka till grillspud eller stekt ost med honung. Brudparet kan välja från en lista med canapes så vi är säkra på att alla i bröllopet kan smaka lite annorlunda.

I våra bröllop väljer de flesta brudparet att ta en halvtimme för privata bilder medan gästerna trivs under cocktailtimman. Då kommer de att komma lite senare till området, men kan fortfarande ha några dryck och lite fingermat.

Det hade varit spännande att servera cocktails under en cocktailtimma, men vi kunde säga att kvällen hade slutat ganska tidigt om gästerna började spritet även före middagen!

Se några bilder här, den rosa cava är vår favorit!




Kommentarer