Villa Romantica

Som bröllopsplanerare i Spanien vi letar alltid efter nya wedding venues. Vi letar specifikt för den unika, har att wow-faktor som gör platsen till något speciellt för din viktiga datum i dag!

Något norr om Malaga är en underbart romantisk herrgård med romantiska byggnader, stor trädgård med utsikt över Medelhavet.

När du öppnar dörren och se den pittoreska villa får en känsla av en ärevördig franska chateau med italienska erkänt center i Andalusien. 


och det är också platsen unik historia, en fransk italienska paret som tog sin "slott" i Frankrike till södra Spanien.
Romantica är en stor fastighet med två hus och har 6 stora luftiga sovrum. I nationell brudesuitte kan brudparet bor själva avskilt från de andra gästerna. 

Trädgården inbjuder dig att ha den vackraste vigseln på platsen. 


Wedding middag hölls under druva blad medan du tittar ut över Medelhavet, och allt händer i en stor privat trädgård.




Vi har lokala kockar som tillhandahåller catering i den högsta klassen, och även om vi betonar den intima, unika och har alla leverantörer som finns för att skapa din dröm dag med minnen pågå under en livstid!

Om du har föreslagits till helgen kontakt och kontrollera tillgänglighet, kanske drömmen om ett bröllop under solen kan bli verklighet?

Vi på Costa Vänta live på plats och är helt tillgängliga för dig och hjälper dig att ordna din oförglömlig dag "Villa Romantica."


 Bara att kontakta vi ser fram emot att arbeta med dig! www.costaevent.com

Kommentarer