Gifta sig utomlands utan att se platsen först?

Under hösten fick vi ett mail från ett par som snabbt bestämde sig för att gifta sig i Spanien. Efter 3 rekommenderade ställen valde de en av våra hemliga platser. De nygifta har 3 barn och hade inget sätt att komma ner för att ta en titt på den plats innan själva bröllopet.

På grund av detta tog vi som bröllopsplanerare i Spanien bilder och gjorde en speciell video för dem, allt detta skickas via e-post. Det fanns också några samtal på Skype där vi kunde förklara lite mer i detalj.

Liksom många andra brudpar valde de att gifta sig borgerligt i Norge, så att ha en romantisk ceremoni här i Spanien. Vi bokade in vår norska vigselsforetter. Vigselsforetteren skickade ett skript som paret kunde läsa igenom och göra ändringar. Bruden och brudgummen ville mindre religiöst och mer personligt förändringar gjordes med glädje.

Veckan kom när de var gifta, och bara några dagar innan de fick prova menyn de hade valt, saknade lite sås till biff. Men andra än så: De älskar platsen.

Vi var mycket nöjda med den första och enda möte med denna bröllopsparet. Tisdag kom och bröllopet pågick. Vi hade en rolig upplevelse när barnen skulle gå bakom bruden och kasta blommor. De äldsta pojkarna gjorde ett bra jobb och kastade rosenblad på ett vackert sätt. Sedan kom den lilla flickan och plockade upp alla, och hon var ganska frustrerad av röran hennes bröder lot kvar på marken! Det var tydligt att hon, liksom alla av oss, syntes rosenblad var mycket vacker och skulle ta väl hand om dem. Vi var tvungna att gå in och hjälpa denna vackra flicka på plats.

Nästa vecka kommer vi att förklara lite mer om den faktiska bröllopsdag!

För mer information om bröllop i Spanien, besök www.costaevent.com

Kommentarer