Bröllopsfixaren i kritiska tider


Vi har arbetat som bröllopsfixaren utomlands i flera år. Det viktigaste som vi har lärt oss är att du måste stanna där bröllopet kommer att bli. Vi kommer att dela en av många berättelser som vi har upplevt.

För några år sedan hittade vi en fantastisk strand restaurang. Vi sätter upp tid och träffa bruden att komma ner till Spanien för att se den stora platsen. När bruden kom, kunde man se hur kär hon var i miljön; detta var platsen för bröllop!

Vi satte oss ner med bruden och restaurang manager, där vi gick igenom avtalet. Bruden ville ensamrätt när hon hade många gäster och det vore bäst om hon fick vara sig själva. Kontraktet undertecknades och allt var himmelska.

Tills plötsligt restaurangen bytt ägare. Vi som bröllopsfixaren försökte få kontakt med de nya ägarna att bekräfta att vi redan hade et kontrakt. Tyvärr kunde inte de nya ägarna ger det pris som vi redan hade kommit överens om, eftersom de skulle renovera hela platsen. Detta är en av de många e-postmeddelanden vi fick från:


---------- Forwarded message ----------

From:                                                    

Date: 13 Nov 22:04

Subject: RE: Presupuesto Boda 30.05.15 


To: "Mari Olli" <mari.costaevent@gmail.com>

Cc:

Dear Mari Olli,

I really don´t know what can I do to make them feel secure.

If the restaurant is ok now to celebrate wedding and the owners want to buy new sound and lights system and furniture….and make improvements in customer bathrooms… Is it bad????????




Efter mycket fram och tillbaka vi visste att det inte skulle sluta bra. Vi bestämde oss för att ändra plats för bröllopet bara några månader innan den stora dagen. Bruden var glada och fick se platsen där hon skulle gifta sig med bara en vecka före bröllopet. Vi att vi kan handen på hjärtat att hon älskade platsen mer än den första. Se bild:



                         Photo by www.yourweddingmoments.com                           Wedding Photography and Cinematic Wedding Film



I sådana situationer är det viktigt att vara flexibel och stå-vid-vilja. Vi gillar bröllopsfixaren arbetat hårt för att hitta ett bättre alternativ till den kommande bruden. Att kunna bo i Spanien är verkligen nödvändigt for att planera ett lyckat bröllop.

Vi hoppas att ni alla är överens om hur vackra bruden och brudgummen är i bilden och hur underbart denna vackra trädgård är!


Kommentarer